Book a demo

Alta Forest Products, världens största tillverkare av staketvirke, väljer XMReality Remote Guidance


Date: 2022-10-21
XMReality Inc. har tecknat ett prenumerationsavtal med Alta Forest Products baserat i Chehalis, Washington. Alta Forest Products är världens största tillverkare av trävaror till staket. De är ett teknikdrivet företag med stort fokus på hållbart skogsbruk och zero-waste-tillverkning. XMReality Remote Guidance kommer användas för att minska nedtid på deras produktionsanläggningar i Nordamerika samt för fjärrsupport i samband med reparationer

"XMReality och teamet hos Alta Forest Products genomförde ett pilotprogram under sommaren för att skapa en process för framgångsrik implementering av lösningen," förklarade Tim Koeppl, President för XMReality Inc. "Att förstklassiga företag som Alta Forest Products väljer XMReality Remote Guidance är ett bevis på hur vårt verktyg hjälper kunder att både spara pengar samt skapa en säkrare och effektivare verksamhet för anställda”, fortsatte Koeppl. Utöver avtalet med Alta Forest Products har XMReality Inc. nyligen också ingått ett licensavtal med Shorr Packaging, baserat i Aurora, Illinois, med verksamhet i USA, Kanada och Mexiko. Koeppl avslutade sina kommentarer med att notera att "Det är mycket positivt att se vår försäljningspipeline i Nordamerika fortsätta att växa i en sund takt och att vi nu ser omvandlingen från offerter till kundorder."

Om XMReality Remote Guidance™
XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Det inkluderar:

  • En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan person på distans, som om man vore där
  • Web portal för att skapa team, administrera användare samt mäta användning
  • Integrationsmöjligheter genom öppna API:er (Application Programming Interfaces) för klienter

Om XMReality
XMReality utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet - Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. Produkten används globalt i mer än 60 länder. Nestlé, Electrolux, Sidel, Heineken och Saab är några av de mer än 125 kunderna. XMReality är baserat i Linköping och USA och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: XMR). XMReality Inc. är bolagets helägda dotterbolag i USA. För mer information, besök: www.xmreality.com 

Om Alta Forest Products
Läs mer om Alta Forest Products här: https://www.altafp.com/

För mer information, vänligen kontakta:

Johanna Edepil

CMO XMReality
Tel: +46 730 981 281
E-mail: johanna.edepil@xmreality.com

Om JohannaLäs mer

Born 1988. Chief Marketing Officer (CMO) since 2020.

Holdings in XMReality:
49 970 shares and 100 000 warrants

Education and experience:
Johanna Edepil has a MSc in Industrial Engineering and Management from Linköping University with a specialization towards Industrial Marketing. Johanna has several years experience from working in international B2B companies and has held positions within sales, market analysis and strategic marketing. Resulting in experience from the entire sales- and marketing process.

Läs mindre