Book a demo

XMReality nu integrerat med Salesforce


Date: 2021-12-14
XMReality Remote Guidance finns nu tillgängligt i Salesforce, en integration som gör XMReality till en naturlig del av redan etablerade supportprocesser. Detta gör det möjligt för serviceagenter och fälttekniker som arbetar i Salesforce att snabbt starta ett Remote Guidance-samtal och lösa kundernas supportförfrågningar snabbare. För XMRealitys kunder innebär integrationen att de enkelt kan göra Remote Guidance till en integrerad del av befintliga arbetsflöden.

Integrationen är flexibel och kan anpassas efter varje kunds behov och egna uppsättning i Salesforce. XMReality i Salesforce kan användas av de kunder som idag använder Salesforce Service Cloud, både med och utan Salesforce Field Service, samt de som använder Salesforce CRM Service Module. 

XMReality integreras med Salesforce Omni-channel och Service Clouds supportkanaler, vilket gör det enkelt att starta ett Remote Guidance-samtal oavsett vilken kanal som används för att kommunicera med slutkunder. Vare sig det är e-post, sms och meddelanden på sociala medier eller chatt. Kundkommunikationen sker genom Salesforce standardmallar och snabbttext alternativet för att enkelt anpassas till befintliga supportarbetsflöden. Dessutom sparas Remote Guidance-samtalshistoriken i Salesforce, vilket gör det enkelt att följa upp och spåra användning.

"XMReality i Salesforce är viktigt för våra kunder, vilket nu gör XMReality Remote Guidance till en tätt integrerad del av deras befintliga supportarbetsflöden," säger Alexander Sandström, CTO på XMReality. "Att utveckla denna integration är en del av vår långsiktiga strategi för att göra det så enkelt som möjligt att använda XMReality Remote Guidance från vilken enhet och vilket system våra användare än föredrar."

Salesforce är en av världens mest använda kundärendehanteringssystem (CRM) och används idag av många av XMRealitys kunder. Salesforce Service Cloud är en applikation ovanpå Salesforce-plattformen för kundservice och support.

Läs mer om XMReality i Salesforce här.

Om XMReality Remote Guidance™
XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Det inkluderar:

  • En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan person på distans, som om man vore där
  • Web portal för att skapa team, administrera användare samt mäta användning
  • Integrationsmöjligheter genom öppna API:er (Application Programming Interfaces) för klienter

Om XMReality
XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet - Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. Produkten används globalt i mer än 60 länder. ABB, Nestlé, Electrolux, Sidel, Heineken och Saab är några av de mer än 90 kunderna. XMReality är baserat i Linköping och USA och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: XMR). För mer information, besök: www.xmreality.com

Om Salesforce
För mer information, besök: www.salesforce.com

För mer information, vänligen kontakta:

Johanna Edepil

CMO XMReality
Tel: +46 730 981 281
E-mail: johanna.edepil@xmreality.com

Om JohannaLäs mer

Born 1988. Chief Marketing Officer (CMO) since 2020.

Holdings in XMReality:
49 970 shares and 100 000 warrants

Education and experience:
Johanna Edepil has a MSc in Industrial Engineering and Management from Linköping University with a specialization towards Industrial Marketing. Johanna has several years experience from working in international B2B companies and has held positions within sales, market analysis and strategic marketing. Resulting in experience from the entire sales- and marketing process.

Läs mindre