Book a demo

XMReality lanserar två nya produkter för att öka onlineförsäljningen


Date: 2022-03-10
Den här veckan har XMReality lanserat två nya produktplaner tillgängliga för köp direkt online. XMReality har sedan slutet av 2019 gett marknaden möjlighet att köpa en ren mobilversion av produkten online, kallad XMReality Business. I takt med att användandet av tekniken har ökat, har användarnas krav på funktioner också ökat och de två nya produktplanerna, Professional och Professional Plus, är därför mer omfattande med ytterligare funktionalitet jämfört med Business.

Tekniken remote guidance såg ett stort uppsving till följd av pandemin och som ett resultat av detta har XMReality fått en djupare förståelse för hur programvaran används av kunder. Det blev tydligt att en ren mobillösning inte räckte i de flesta industriella användningsfall eftersom den som guidade föredrog att göra det från en dator. De två nya produktplanerna, Professional och Professional Plus, innehåller därför stöd för användning på såväl PC som mobiltelefoner. Professional Plus kan dessutom användas med smarta glasögon och inkluderar en del integrationsmöjligheter.

"Majoriteten av vår försäljning utförs av våra Enterprise Sales-representanter, och vi vet att större kundkonton kommer att kräva involvering av en säljare. Jag tror dock att försäljningskanalen online är viktig för oss av två anledningar; i första hand för att göra det enklare för en kund att göra ett köp när det passar dem och för det andra för att vi internt ska minska kundanskaffningskostnaderna.” Säger Andreas Jonsson, CSO på XMReality och fortsätter "Än så länge är vi det enda företaget inom vår marknadsnisch som erbjuder möjligheten att registrera sig för produkten online och detta tror jag är en konkurrensfördel."

För en potentiell XMReality kund finns det nu tre produktplaner att välja mellan: Professional, Professional Plus och Enterprise, alla anpassade för att stödja professionell användning. Vem som helst har möjlighet att registrera sig för en gratis 30-dagars testversion av Professional och kan under testperioden testa alla samtalsfunktioner som lösningen erbjuder, såsom gruppsamtal, inspelning, hands overlay och dokumentdelning. För tillgång till ytterligare funktioner som avancerade adminfunktioner, statistik, integrationer och branding kan en kund välja att köpa antingen Professional Plus eller Enterprise-erbjudandet. För mer information om de olika produktplanerna, besök XMRealitys webbplats.

Om XMReality Remote Guidance™
XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Det inkluderar:

  • En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan person på distans, som om man vore där
  • Web portal för att skapa team, administrera användare samt mäta användning
  • Integrationsmöjligheter genom öppna API:er (Application Programming Interfaces) för klienter

Om XMReality
XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet - Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. Produkten används globalt i mer än 60 länder. ABB, Nestlé, Electrolux, Sidel, Heineken och Saab är några av de mer än 100 kunderna. XMReality är baserat i Linköping och USA och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: XMR). För mer information, besök: www.xmreality.com 

För mer information, vänligen kontakta:

Johanna Edepil

CMO XMReality
Tel: +46 730 981 281
E-mail: johanna.edepil@xmreality.com

Om JohannaLäs mer

Born 1988. Chief Marketing Officer (CMO) since 2020.

Holdings in XMReality:
49 970 shares and 100 000 warrants

Education and experience:
Johanna Edepil has a MSc in Industrial Engineering and Management from Linköping University with a specialization towards Industrial Marketing. Johanna has several years experience from working in international B2B companies and has held positions within sales, market analysis and strategic marketing. Resulting in experience from the entire sales- and marketing process.

Läs mindre