Book a demo

XMReality får beställning från ledande brittiskt bostadsföretag


Date: 2022-11-25
XMReality fortsätter att expandera inom den brittiska bostadssektorn och har nu tecknat ett avtal med ett av landets ledande bostadsföretag: Sovereign Housing Association. Sovereign förvaltar över 60 000 fastigheter i Storbritannien och har som målsättning att bli en modern, uppkopplad verksamhet med digitala tjänster som ger en fantastisk kundupplevelse för sina hyresgäster.

Sovereign Housing Association använder XMReality inom sin affärsenhet ‘Property and Gas Service’. Programvaran används för att diagnostisera samt lösa problem på distans. Sovereigns interna kvalificerade gasingenjör undersöker problem med gaspannor på distans för att "påskynda processen att applicera en lösning i våra kunders hem, för att säkerställa att värme och varmvatten tillhandahålls till dem som behöver det".

Sedan implementeringen av XMReality har Sovereigns gasserviceteam upplevt 26% framgångsrik problemlösning på distans, 10% framgångsrik identifiering av reservdel innan de skickade ut en gastekniker till platsen och 90% kundnöjdhet.

Denna framgång byggde på en stark relation mellan de två organisationerna. "XMReality var extremt lätta att göra affärer med genom att de stöttade Sovereign under ett proof of concept för att testa om värde kunde genereras. [..] Projektteamet på XMReality gav tydlig vägledning i hur man bäst kan använda mjukvaran, stöttade Sovereign i identifieringen av potentiella fördelar samt utrullning av nya tjänster till både kunder och anställda. Samarbetet med XMReality var verkligen positivt och lägger grunden för en långvarig strategisk relation.”, säger Matt Thomas, Customer Experience Program Manager på Sovereign Housing Association.

Om XMReality Remote Guidance™
XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Det inkluderar:

  • En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan person på distans, som om man vore där
  • Web portal för att skapa team, administrera användare samt mäta användning
  • Integrationsmöjligheter genom öppna API:er (Application Programming Interfaces) för klienter

Om XMReality
XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet - Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. Produkten används globalt i mer än 60 länder. Nestlé, Electrolux, Sidel, Heineken och Saab är några av de mer än 125 kunderna. XMReality är baserat i Linköping och USA och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: XMR). För mer information, besök: www.xmreality.com 

Om Sovereign Housing Association
Läs mer om dem här: https://www.sovereign.org.uk/

För mer information, vänligen kontakta:

Johanna Edepil

CMO XMReality
Tel: +46 730 981 281
E-mail: johanna.edepil@xmreality.com

Om JohannaLäs mer

Born 1988. Chief Marketing Officer (CMO) since 2020.

Holdings in XMReality:
49 970 shares and 100 000 warrants

Education and experience:
Johanna Edepil has a MSc in Industrial Engineering and Management from Linköping University with a specialization towards Industrial Marketing. Johanna has several years experience from working in international B2B companies and has held positions within sales, market analysis and strategic marketing. Resulting in experience from the entire sales- and marketing process.

Läs mindre