Book a demo

Saab fördubblar sitt licensinnehav av XMReality Remote Guidance


Date: 2022-10-14
Som kommunicerats i oktober 2020 skrev Saab, som förser den globala marknaden med tjänster och lösningar inom militärt försvar och civil säkerhet, och XMReality ett treårigt avtal. Saab har nu beställt ytterligare licenser till följd av att deras användning har ökat. Detta kommer att resultera i en fördubbling av antalet licenser.

”Saab är ett fantastiskt företag med en lång historia av framgång i deras arbete med regulatoriska och säkerhetskrav samt spårbarhet. Vi är mycket glada över att kunna bidra även till deras framtida framgång och värdeskapande i denna miljö. Även om huvuddelen av Saab-avtalet avser en fast avgift så glädjer vi oss över den ökade användningen och därmed ökningen i antalet licenser. Det här är en mycket viktig relation för oss, och vår ambition är att fortsätta att öka värdet vi tillför Saab.”, säger Andreas Jonsson, CBDO på XMReality.

Om XMReality Remote Guidance™
XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Det inkluderar:

  • En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan person på distans, som om man vore där
  • Web portal för att skapa team, administrera användare samt mäta användning
  • Integrationsmöjligheter genom öppna API:er (Application Programming Interfaces) för klienter

Om XMReality
XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet - Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. Produkten används globalt i mer än 60 länder. Nestlé, Electrolux, Sidel, Heineken och Saab är några av de mer än 125 kunderna. XMReality är baserat i Linköping och USA och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: XMR). För mer information, besök: www.xmreality.com 

Om Saab
För mer information besök www.saabgroup.com. Se även https://www.saab.com/newsroom/stories/2021/june/a-new-reality och läs mer om deras användande av XMReality Remote Guidance.

För mer information, vänligen kontakta:

Johanna Edepil

CMO XMReality
Tel: +46 730 981 281
E-mail: johanna.edepil@xmreality.com

Om JohannaLäs mer

Born 1988. Chief Marketing Officer (CMO) since 2020.

Holdings in XMReality:
49 970 shares and 100 000 warrants

Education and experience:
Johanna Edepil has a MSc in Industrial Engineering and Management from Linköping University with a specialization towards Industrial Marketing. Johanna has several years experience from working in international B2B companies and has held positions within sales, market analysis and strategic marketing. Resulting in experience from the entire sales- and marketing process.

Läs mindre